5/5
Te invităm să experimentezi bucuria clienților fericiți. SHOP NOW

O piesă clasică de vestimentație

Odată cu schimbarea temperaturii se impune și o schimbare în garderoba noastră, așa că, echipa Miral Fashion vine în întâmpinarea ta cu un set de sugestii despre ce ar trebui să nu lipsească din colecția ta din acest sezon.

Trench-urile

Un articol de îmbrăcăminte clasic ce trebuie să facă parte din garderoba oricărei doamne sau domnișoare care se respectă, trench-ul inspirat din stilul milităresc este pretabil într-o mulțime de combinații. Pentru un efect maxim le puteți purta în combinație cu pantofi sport, pantofi cu toc sau chiar sandale, limita disponibilă de combinații fiind dată doar de imaginație.

Realizat cu scopul principal de a proteja de ploaie și inițial confecționat din gabardină, un material destul de rigid dintr-o combinație din naylon și bumbac care respingea apa și proteja împotriva intemperiilor, în ziua de astăzi, trench-ul a evoluat la o formă modernă și potrivită pentru purtarea de zi cu zi, din materiale mult mai ușoare și mai plăcute la purtare.

Trench-urile au câteva caracteristici definitorii, pe lângă lungimea clasică și cordonul din talie, acestea se închid de obicei la două rânduri de nasturi până în zona gâtului, pentru un maxim de protecție, pot prezenta epoleți la umeri, clapete în partea din față și spate, curele în zona mânecilor și buzunare adânci și încăpătoare.

Desigur că de-a lungul timpului, trench-urile au evoluat în diferite forme, acestea ajungând de la forma militară în rândurile populației și și datorită modei de la Hollywood, acestea fiind purtate cu succes de Audrey Hepburn, Meryl Streep sau chiar Alain Delon.

Fie că alegi o culoare clasică de bej sau verde, sau una modernă de roșu sau chiar mov, trench-ul este o piesă vestimentară de care nu trebuie să te lipsești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau