5/5
Te invităm să experimentezi bucuria clienților fericiți. SHOP NOW

Întreținerea hainelor și accesoriilor din blană naturală

Dacă printre achizițiile tale din ultima perioadă se află și haine de blană, veste sau accesorii cum ar fi căciuli și fesuri, iată câteva indicii despre cum să ai mai bine grijă de ele.

Blana este un material natural, organic, care nu va ține o veșnicie fără o îngrijire propice. Pentru a le prelungi viața și a le păstra aspectul, acestea trebuie depozitate corespunzător atunci când nu sunt purtate. Condiții ca umiditatea și prezența în exces a luminii vor usca blana și o vor face să pară ternă în timp.

Produsele din blană naturală nedepozitate și îngrijite corespunzător, își vor schimba culoarea dacă nu sunt protejate, de aceea este recomandat ca pe perioada verii să fie depozitate într-un spațiu răcoros, fără lumină directă, de preferat acoperite cu un material din fibră naturală de bumbac.

Atenție, produsele din blană nu se depozitează în pungi din plastic, acestea având nevoie de ventilație.

Pe lângă păstrarea în condiții optime, curățarea produselor din blană se face de către personal specializat, cu produse care vor restaura nivelul optim de uleiuri din piele și vor reda strălucirea blănii.

Nu recomandăm curățarea blănii acasă, folosind soluții din comerț, rețineți că blana este un produs natural, care necesită îngrijire specială.

Poartă o eșarfă la gât dacă porți machiaj în combinație cu o haină de blană, aceasta va asigura protecția hainei de blană pentru ca tu să te poți bucura de ea cât mai mult timp.

Perierea blănii se poate face cu o perie specială din cașmir, care îți va permite să îndepărtezi praful și să redai o formă unitară blănii.

Pentru protecție pe termen îndelungat împotriva moliilor, dar și pentru a îndepărta mirosurile neplăcute, în comerț există soluții speciale pentru blană, cu arome subtile de cedru sau lavandă, trebuie doar să ai grijă să nu le folosești în exces.

Sperăm că sfaturile noastre ți-au fost de folos și că te vei bucura de haina sau accesoriile tale cât mai mult timp!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau