5/5
Te invităm să experimentezi bucuria clienților fericiți. SHOP NOW

Articolele de sezon de care ai nevoie

Sezonul rece ne bate la ușă, deși iarna și zăpada se lasă îndelung așteptate, prioritar este în continuare să avem parte de tot confortul termic.
Iarna aceasta, propunerea Miral Fashion este atât pentru a-ți oferi un plus de confort, cât și pentru a-ți da o notă de eleganță și rafinament.
Fie că preferi un stil relaxat, sau unul elegant, vei găsi un accesoriu potrivit în selecția noastră de articole de blană sau, de ce nu, chiar o haină de blană care să îți îmbogățească garderoba.

Pentru un look relaxat, cel mai potrivit accesoriu din blană naturală este fesul. Atent confecționat din tricot elastic pe care sunt cusute fâșii de blană naturală de vulpe sau nurcă, un fes cu urechi va fi alegerea potrivită pentru o ținută trendy. În același timp, un fes simplu, din blană naturală de vulpe polară, se va potrivi oricărei ținute zilnice. Alb, verde, roșu sau albastru, indiferent de culorile preferate, fesurile Miral Fashion se vor potrivi stilului tău vestimentar de fiecare dată.

Tot ținutelor relaxate, poți asorta o căciulă din blană naturală și piele, cu urechi. Aceste căciuli sunt create special pentru a-ți oferi un maxim de protecție și confort termic, fără a sacrifica frumusețea. Pune-ți în valoare stilul personal alegând o căciulă din blană naturală de vulpe polară într-o culoare neutră de bej, sau ieși din zona de confort cu o culoare electrizantă de verde.

Să nu uităm nici de clasicele căciuli din blană. Confecționate din blană de vulpe sau nurcă, cu interior confortabil din material satinat matlasat și cu posibilitate de ajustare, căciulile clasice nu trebuie să lipsească iarna aceasta din garderoba ta.
Adaugă-le la ținute lejere, de zi, sau ieși din anonimat alegând o căciulă în formă de beretă la care poți asorta și o haină de blană.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau