5/5
Te invităm să experimentezi bucuria clienților fericiți. SHOP NOW

Alege haina perfectă pentru tine – comandă după dimensiunile tale

Cunoaștem importanța unei haine care să se potrivească nu doar perfect, ci să îți pună în evidență trăsăturile și silueta, scoțând în evidență zona taliei sau a gulerului, în funcție de punctul central al ținutei tale.

Pentru potrivirea ideală, ne-am gândit să venim în ajutorul clientelor noastre prin introducerea unui sistem de comandă a hainelor din blană naturală și piele pe măsură.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați tabelul disponibil la fiecare produs disponibil la comandă cu dimensiunile cerute, evitând astfel situațiile în care mărimea nu se potrivește sau nu vă avantajează.

Adaugă informații despre dimensiunile bustului, ale taliei și șoldurilor și haina ta de blană pe măsurile perfecte va fi dată în producție, special pentru tine.

Produsele disponibile la comandă au un termen de livrare între 10 și 15 zile lucrătoare, termenul fiind estimativ din cauză că pot apărea modificări în funcție de produsul dorit sau evident, perioada în care este comandat.

Dacă nu îți cunoști mărimea potrivită pentru o haină din blană, oportunitatea de a comanda pe măsurile tale este ideală, evitând astfel situațiile în care trebuie să faceți retur și să așteptați din nou pentru un alt articol vestimentar.

Descoperă selecția noastră de haine din blană și piele disponibile la comandă, special pe măsurile tale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau