5/5
Te invităm să experimentezi bucuria clienților fericiți. SHOP NOW

TERMENII ȘI CONDIȚIILE

DATE PERSONALE

Miral Fashion LNT SRL vă urează bun venit pe pagina sa web și vă mulțumește pentru interesul manifestat față de companie și produsele comercializate. Acordăm foarte mare atenție protejării datelor dumneavoastră personale și dorim să vă simțiți în siguranță în timpul vizitării paginilor noastre de internet. Protecția vieții dvs. private în faza de procesare a datelor personale constituie un aspect important pentru noi, de care ținem seama în cursul desfășurării proceselor noastre de afaceri. Datele personale ale vizitatorilor paginilor noastre de internet sunt înregistrate și procesate conform prevederilor legale privind protecția datelor. Politica noastră privind protectia datelor personale se regăsește aici Politica de confidențialitate.

PRODUSE ȘI PREȚURI

Acest website este pus la dispozitia dumneavoastră pentru a vă oferi indicații despre specificațiile și prețurile produselor comercializate de Miral Fashion LNT SRL. Depunem toate eforturile pentru a asigura acuratețea datelor. Totuși, vă rugăm să aveți în vedere că produsele, prețurile și specificațiile pot fi modificate fără o notificare prealabilă ca urmare a unor erori sau modificări de preț apărute în urma modificărilor de la producător. Nu putem oferi o garanție în ceea ce privește corectitudinea și disponibilitatea produselor, corectitudinea prețurilor sau a specificațiilor produselor prezentate în acest website.

DREPTURI DE AUTOR

Miral Fashion LNT SRL are toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fișierele audio, fișierele animate, cele video și aranjarea lor pe site-ul nostru sunt în totalitate subiectul protejării Copyright și altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, așa cum nu pot nici să fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri, fără acordul nostru explicit. Nici o reproducere sau parte a paginii de Internet nu poate fi vândută sau distribuită pentru câștig comercial și nici nu poate fi modificată sau incorporată în altă lucrare sau publicație, indiferent daca sunt pe hârtie sau în format electronic, și nici nu pot fi transmise către o altă pagina de Internet. Nu se acordă nicio altă licență sau drept în acest sens. Este strict interzisă utilizarea neautorizată a oricărei mărci înregistrate menționate în această pagină de Internet.

CONȚINUT

Datele din această pagină de Internet au un scop de informare generală. Referirea la orice produs sau serviciu în această pagină de Internet nu constituie o ofertă de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. Înainte de achiziționare, trebuie verificate recomandările specifice privind disponibilitatea produselor. Ne rezervăm dreptul de a efectua orice modificari și corecții ale acestei pagini de Internet, fără vreun preaviz și/sau informare prealabil. Deși depunem toate eforturile pentru ca fotografiile finale de produs să fie cât mai aproape de culorile reale, acestea pot diferi în funcție de dispozitivul sau caracteristicile sistemului de operare de pe care se face vizualizarea.

PAGINI CONEXE

În diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de Internet. Chiar dacă intenția firmei este să găsiți aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentanții, angajații sau agențiile acestora nu vor avea nicio răspundere sau obligație de nici o natură pentru aceste alte pagini de Internet sau pentru orice informație conținută în ele.

SIGURANȚA

Miral Fashion LNT SRL a luat toate măsurile tehnico-organizatorice de siguranță pentru a proteja datele administrate de noi împotriva manipulării, pierderii, distrugerii sau accesării lor de către persoane neautorizate. Măsurile de securizare a datelor sunt perfecționate continuu și adaptate celor mai moderne standarde.

0
    0
    Cosul tau